Węzły. O improwizacji jako ćwiczeniu wspólnotowości... rozmawiają Sara Piotrowska, Iza Szostak, Maciej Szczęśniak, Tomasz Węgorzewski i Arkadiusz Półtorak - Półtorak, Arkadiusz; Węgorzewski, Tomasz; Szostak, Iza; Piotrowska, Sara; Szczęśniak , Maciej (Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis. Studia de Arte et Educatione, 2022)
W rozmowie z Arkadiuszem Półtorakiem rezydenci dziewiątej edycji Wydziału Sztuki w Mieście -Tomasz Węgorzewski, Iza Szostak, Sara Piotrowska i Maciej Szczęśniak - dyskutują o poznawczym potencjale praktyk artystycznych opartych na improwizacji.